Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-09-2022 23:57
Czas przygotowywania
23-09-2022 23:57
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
13szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:13szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:13
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 1987g (W ~380)
Woda: 1192g
Drożdże:1.41g
Sól:: 60g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:13szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:13
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 1987g (W ~380)
Woda: 1192g
Drożdże:1.41g
Sól:: 60g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
1987g
Mąka
1192g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.41g
Drożdże
60g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/s004xzlipw/