Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas30
Czas w TO:11
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 655g (W ~350)
Woda: 412g
Drożdże:0.65g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas30
Czas w TO:11
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 655g (W ~350)
Woda: 412g
Drożdże:0.65g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
655g
Mąka
412g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.65g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Moj
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rzhnfsvppk/