Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 315g (W ~330)
Woda: 205g
Drożdże:0.28g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 315g (W ~330)
Woda: 205g
Drożdże:0.28g
Sól:: 10g
Składniki
315g
Mąka
205g
Woda
0.28g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rvwh69twjz/