Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-05-2023 20:16
Czas przygotowywania
07-05-2023 14:16
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:2
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 455g (W ~310)
Woda: 273g
Drożdże:2.14g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:2
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 455g (W ~310)
Woda: 273g
Drożdże:2.14g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
455g
Mąka
273g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
2.14g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rtwen0rjg7/