Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-02-2023 18:51
Czas przygotowywania
06-02-2023 18:51
Czas wypieku
Parametry ciasta
267g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
50%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:267g
Hydratacja:50%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 175g (W ~330)
Woda: 88g
Drożdże:0.09g
Sól:: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:267g
Hydratacja:50%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 175g (W ~330)
Woda: 88g
Drożdże:0.09g
Sól:: 4g
Składniki
175g
Mąka
88g
Woda
0.09g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
Look
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rttkpxxkwh/