Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-04-2022 01:12
Czas przygotowywania
02-04-2022 13:12
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 613g (W ~360)
Woda: 368g
Drożdże:0.70g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 613g (W ~360)
Woda: 368g
Drożdże:0.70g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.70g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rtepoqwf8r/