Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 319g (W ~320)
Woda: 191g
Drożdże:0.44g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 319g (W ~320)
Woda: 191g
Drożdże:0.44g
Sól:: 10g
Składniki
319g
Mąka
191g
Woda
0.44g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rsoz56leal/