Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-08-2023 12:01
Czas przygotowywania
06-08-2023 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:12
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 994g (W ~350)
Woda: 596g
Drożdże:0.86g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:12
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 994g (W ~350)
Woda: 596g
Drożdże:0.86g
Sól:: 30g
Składniki
994g
Mąka
596g
Woda
0.86g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rsovgqnj3q/