Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
10-12-2021 13:30
Czas przygotowywania
10-12-2021 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 705g (W ~220)
Woda: 458g
Drożdże:2.21g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 705g (W ~220)
Woda: 458g
Drożdże:2.21g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
705g
Mąka
458g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
2.21g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
Picka wigilijna
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rsioviuwqm/