Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-05-2023 15:01
Czas przygotowywania
06-05-2023 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:61%
Całkowity czas26
Czas w TO:13
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 694g (W ~340)
Woda: 423g
Drożdże:0.74g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:61%
Całkowity czas26
Czas w TO:13
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 694g (W ~340)
Woda: 423g
Drożdże:0.74g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 21g
Składniki
694g
Mąka
423g
Woda
21g
Oliwa z oliwek
0.74g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Ciasto
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rs931r7amf/