Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-02-2022 17:00
Czas przygotowywania
13-02-2022 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:12
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 153g (W ~340)
Woda: 92g
Drożdże:0.17g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:12
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 153g (W ~340)
Woda: 92g
Drożdże:0.17g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.17g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
GustoBello
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rs20bcftk4/