Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:13
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 588g (W ~350)
Woda: 382g
Drożdże:0.49g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:13
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 588g (W ~350)
Woda: 382g
Drożdże:0.49g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
588g
Mąka
382g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.49g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Caputto na niedziele 4 porcje
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rrrwxmhitj/