Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
248g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:248g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1001g (W ~410)
Woda: 700g
Drożdże:0.41g
Sól:: 35g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:248g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1001g (W ~410)
Woda: 700g
Drożdże:0.41g
Sól:: 35g
Składniki
1001g
Mąka
700g
Woda
0.41g
Drożdże
35g
Sól
Notatki
TO BLOK 12h
TK BLOK 48H
TO BLOK 2h
TO KULE 6H
Petra 5037
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rqenhkhyk9/