Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas45
Czas w TO:24
Czas w TK:21
Składniki Mąka: 791g (W ~380)
Woda: 498g
Drożdże:0.33g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas45
Czas w TO:24
Czas w TK:21
Składniki Mąka: 791g (W ~380)
Woda: 498g
Drożdże:0.33g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
791g
Mąka
498g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.33g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rqdan6fx6k/