Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
13-11-2021 08:00
Czas przygotowywania
13-11-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 342g (W ~230)
Woda: 199g
Drożdże:0.77g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 342g (W ~230)
Woda: 199g
Drożdże:0.77g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
342g
Mąka
199g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.77g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rpdodzwjwa/