Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-08-2023 17:01
Czas przygotowywania
13-08-2023 13:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1284g (W ~380)
Woda: 834g
Drożdże:0.75g
Sól:: 42g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1284g (W ~380)
Woda: 834g
Drożdże:0.75g
Sól:: 42g
Składniki
1284g
Mąka
834g
Woda
0.75g
Drożdże
42g
Sól
Notatki
Test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ro4mb3cznr/