Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-03-2023 20:30
Czas przygotowywania
08-03-2023 20:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 924g (W ~380)
Woda: 554g
Drożdże:0.89g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 924g (W ~380)
Woda: 554g
Drożdże:0.89g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
924g
Mąka
554g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.89g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rnxm0hhehw/