Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-03-2023 20:00
Czas przygotowywania
24-03-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 807g (W ~330)
Woda: 565g
Drożdże:0.34g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 807g (W ~330)
Woda: 565g
Drożdże:0.34g
Sól:: 28g
Składniki
807g
Mąka
565g
Woda
0.34g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rnupvkthf2/