Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-07-2023 21:05
Czas przygotowywania
31-07-2023 19:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:5
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 920g (W ~320)
Woda: 552g
Drożdże:1.87g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:5
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 920g (W ~320)
Woda: 552g
Drożdże:1.87g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
1.87g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rnkppuqi1o/