Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-06-2022 19:59
Czas przygotowywania
08-06-2022 19:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 497g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.22g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 497g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.22g
Sól:: 15g
Składniki
497g
Mąka
298g
Woda
0.22g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rmnkspmqex/