Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-03-2023 07:05
Czas przygotowywania
25-03-2023 13:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas30
Czas w TO:18
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 655g (W ~350)
Woda: 360g
Drożdże:0.53g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas30
Czas w TO:18
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 655g (W ~350)
Woda: 360g
Drożdże:0.53g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
655g
Mąka
360g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.53g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rla4h3vajr/