Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas19
Czas w TO:6
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 454g (W ~310)
Woda: 282g
Drożdże:0.80g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas19
Czas w TO:6
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 454g (W ~310)
Woda: 282g
Drożdże:0.80g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
454g
Mąka
282g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.80g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
Proba
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rkfc6fs3h1/