Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-02-2022 19:00
Czas przygotowywania
26-02-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:65%
Całkowity czas19
Czas w TO:8
Czas w TK:11
Składniki Mąka: 676g (W ~310)
Woda: 439g
Drożdże:1.29g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:65%
Całkowity czas19
Czas w TO:8
Czas w TK:11
Składniki Mąka: 676g (W ~310)
Woda: 439g
Drożdże:1.29g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
676g
Mąka
439g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
1.29g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Pierwsza Caputo Pizzeria 65 Classica
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rjvfpernkf/