Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 143g (W ~330)
Woda: 93g
Drożdże:0.46g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 143g (W ~330)
Woda: 93g
Drożdże:0.46g
Sól:: 5g
Składniki
143g
Mąka
93g
Woda
0.46g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
Opa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rjsh23puno/