Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
04-09-2021 22:30
Czas przygotowywania
05-09-2021 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
100g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
17h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:100g
Hydratacja:55%
Całkowity czas17
Czas w TO:17
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~300)
Woda: 275g
Drożdże:0.40g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:100g
Hydratacja:55%
Całkowity czas17
Czas w TO:17
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~300)
Woda: 275g
Drożdże:0.40g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
499g
Mąka
275g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Pizza na jutro rano
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rjlosbuvgg/