Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
29szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:29szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:4
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 4011g (W ~300)
Woda: 2406g
Drożdże:13.21g
Sól:: 144g
Oliwa z oliwek: 108g
Parametry ciasta
Ilość porcji:29szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:4
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 4011g (W ~300)
Woda: 2406g
Drożdże:13.21g
Sól:: 144g
Oliwa z oliwek: 108g
Składniki
4011g
Mąka
2406g
Woda
108g
Oliwa z oliwek
13.21g
Drożdże
144g
Sól
Notatki
Moje3
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/riudl2nzf2/