Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-05-2023 22:00
Czas przygotowywania
02-05-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas21
Czas w TO:12
Czas w TK:9
Składniki Mąka: 674g (W ~320)
Woda: 425g
Drożdże:0.72g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas21
Czas w TO:12
Czas w TK:9
Składniki Mąka: 674g (W ~320)
Woda: 425g
Drożdże:0.72g
Sól:: 21g
Składniki
674g
Mąka
425g
Woda
0.72g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rhb0nunhpj/