Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-05-2022 22:00
Czas przygotowywania
07-05-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:6
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 823g (W ~370)
Woda: 535g
Drożdże:1.16g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:6
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 823g (W ~370)
Woda: 535g
Drożdże:1.16g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
823g
Mąka
535g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.16g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
caputo pizzeria 100%, Jasiek z Asia, hydro 65
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rgoqww0ijj/