Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-06-2022 13:00
Czas przygotowywania
17-06-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:2
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 844g (W ~340)
Woda: 506g
Drożdże:2.84g
Sól:: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:2
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 844g (W ~340)
Woda: 506g
Drożdże:2.84g
Sól:: 25g
Składniki
844g
Mąka
506g
Woda
2.84g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rgm2vt4dak/