Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-09-2022 10:00
Czas przygotowywania
18-09-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:66%
Całkowity czas32
Czas w TO:17
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 478g (W ~350)
Woda: 316g
Drożdże:0.31g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:66%
Całkowity czas32
Czas w TO:17
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 478g (W ~350)
Woda: 316g
Drożdże:0.31g
Sól:: 16g
Składniki
478g
Mąka
316g
Woda
0.31g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rezcrn7ef2/