Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
17-05-2023 19:10
Czas przygotowywania
18-05-2023 19:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
1g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:1g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1g (W ~330)
Woda: 1g
Drożdże:0.00g
Sól:: 0g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:1g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1g (W ~330)
Woda: 1g
Drożdże:0.00g
Sól:: 0g
Składniki
1g
Mąka
1g
Woda
0.00g
Drożdże
0g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rdnq03h1ni/