Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
10-07-2022 10:00
Czas przygotowywania
10-07-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 996g (W ~220)
Woda: 597g
Drożdże:2.98g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 996g (W ~220)
Woda: 597g
Drożdże:2.98g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
996g
Mąka
597g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
2.98g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Pizza za 6 godzin
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rdj7hm44aw/