Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:55%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 562g (W ~190)
Woda: 309g
Drożdże:2.58g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:55%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 562g (W ~190)
Woda: 309g
Drożdże:2.58g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
562g
Mąka
309g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
2.58g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Clasica
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rbepmjgz8b/