Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
56%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:56%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 285g (W ~330)
Woda: 160g
Drożdże:0.45g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:56%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 285g (W ~330)
Woda: 160g
Drożdże:0.45g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
285g
Mąka
160g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
Klasika
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rb5vdnsnff/