Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
330g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:55%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 412g (W ~220)
Woda: 227g
Drożdże:1.48g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:55%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 412g (W ~220)
Woda: 227g
Drożdże:1.48g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
412g
Mąka
227g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
1.48g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Ordinaire deux
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/raydjleg1n/