Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-02-2023 22:00
Czas przygotowywania
10-02-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:67%
Całkowity czas43
Czas w TO:7
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 982g (W ~380)
Woda: 658g
Drożdże:1.12g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:67%
Całkowity czas43
Czas w TO:7
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 982g (W ~380)
Woda: 658g
Drożdże:1.12g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
982g
Mąka
658g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
1.12g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
pizza 1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/r8633mfysw/