Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
273g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:273g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:9
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 824g (W ~380)
Woda: 494g
Drożdże:0.88g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:273g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:9
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 824g (W ~380)
Woda: 494g
Drożdże:0.88g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
824g
Mąka
494g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
0.88g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
5 placków na sobote
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/r8260ldwfs/