Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-03-2023 03:00
Czas przygotowywania
19-03-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1214g (W ~360)
Woda: 728g
Drożdże:1.37g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1214g (W ~360)
Woda: 728g
Drożdże:1.37g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
1214g
Mąka
728g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
1.37g
Drożdże
36g
Sól
Notatki
12+24
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/r6k8qjygdm/