Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-08-2021 17:30
Czas przygotowywania
29-08-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
69h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas69
Czas w TO:33
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1189g (W ~410)
Woda: 773g
Drożdże:0.31g
Sól:: 39g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas69
Czas w TO:33
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1189g (W ~410)
Woda: 773g
Drożdże:0.31g
Sól:: 39g
Składniki
1189g
Mąka
773g
Woda
0.31g
Drożdże
39g
Sól
Notatki
Aga
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/r3pcwtxgki/