Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
07-05-2023 17:25
Czas przygotowywania
08-05-2023 17:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 936g (W ~330)
Woda: 515g
Drożdże:0.50g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 936g (W ~330)
Woda: 515g
Drożdże:0.50g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
936g
Mąka
515g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/r38mjxzfed/