Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-01-2023 14:00
Czas przygotowywania
22-01-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:9
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 976g (W ~350)
Woda: 586g
Drożdże:1.28g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:9
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 976g (W ~350)
Woda: 586g
Drożdże:1.28g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 29g
Składniki
976g
Mąka
586g
Woda
29g
Oliwa z oliwek
1.28g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
Dla 6 osób
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/r2pwhoeawf/