Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-11-2022 17:01
Czas przygotowywania
13-11-2022 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
56%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:56%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 775g (W ~380)
Woda: 434g
Drożdże:0.69g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:56%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 775g (W ~380)
Woda: 434g
Drożdże:0.69g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
775g
Mąka
434g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.69g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qzuckv93uu/