Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-03-2023 10:30
Czas przygotowywania
13-03-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 680g (W ~240)
Woda: 408g
Drożdże:1.10g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 680g (W ~240)
Woda: 408g
Drożdże:1.10g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
680g
Mąka
408g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.10g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qx6ef24nwv/