Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-02-2023 19:00
Czas przygotowywania
13-02-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 606g (W ~320)
Woda: 364g
Drożdże:2.03g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 606g (W ~320)
Woda: 364g
Drożdże:2.03g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
606g
Mąka
364g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
2.03g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qwn1zvhufl/