Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-03-2023 19:30
Czas przygotowywania
31-03-2023 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
67h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas67
Czas w TO:24
Czas w TK:43
Składniki Mąka: 1023g (W ~410)
Woda: 614g
Drożdże:0.35g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas67
Czas w TO:24
Czas w TK:43
Składniki Mąka: 1023g (W ~410)
Woda: 614g
Drożdże:0.35g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
1023g
Mąka
614g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qwmkbkobjx/