Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-03-2023 21:15
Czas przygotowywania
24-03-2023 20:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
47h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas47
Czas w TO:17
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 506g (W ~380)
Woda: 319g
Drożdże:0.24g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas47
Czas w TO:17
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 506g (W ~380)
Woda: 319g
Drożdże:0.24g
Sól:: 16g
Składniki
506g
Mąka
319g
Woda
0.24g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
PZ4 TIPO
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qw6ne5iuxw/