Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 455g (W ~330)
Woda: 295g
Drożdże:0.11g
Sól:: 0g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 455g (W ~330)
Woda: 295g
Drożdże:0.11g
Sól:: 0g
Składniki
455g
Mąka
295g
Woda
0.11g
Drożdże
0g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qvbacgp26k/