Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
05-11-2021 20:03
Czas przygotowywania
07-11-2021 16:03
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
56%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:56%
Całkowity czas44
Czas w TO:8
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1389g (W ~380)
Woda: 778g
Drożdże:2.23g
Sól:: 39g
Oliwa z oliwek: 35g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:56%
Całkowity czas44
Czas w TO:8
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1389g (W ~380)
Woda: 778g
Drożdże:2.23g
Sól:: 39g
Oliwa z oliwek: 35g
Składniki
1389g
Mąka
778g
Woda
35g
Oliwa z oliwek
2.23g
Drożdże
39g
Sól
Notatki
8 godzin dojrzewania
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qusifeisga/