Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-04-2023 11:00
Czas przygotowywania
02-04-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 507g (W ~340)
Woda: 314g
Drożdże:0.83g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 507g (W ~340)
Woda: 314g
Drożdże:0.83g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
507g
Mąka
314g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.83g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Pierwsze ciasto
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qtmjr9ku14/