Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-09-2021 13:00
Czas przygotowywania
14-09-2021 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~190)
Woda: 276g
Drożdże:2.20g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~190)
Woda: 276g
Drożdże:2.20g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
2.20g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qsx5fw7wdi/